söndag 11 mars 2012

Fingrar på Trivelhus DESIGNMAGASIN 2012

Beställ här
Medans andra fingrar på en Flugfisketidning (min sambo) så fingrar jag gärna på Trivselhus nya huskatalog. Möjligen är det som att svära i kyrkan att beställa den nya katalogen från Trivselhus, när man ska bygga med Eksjöhus. Men då får dessa två leverantörer ransaka sig själva i så fall, för en sak är säker. Trivselhus är grymma på att leverera en snygg, inspirerande och informativ huskatalog!

Gillar speciellt deras nya Sea Side serie. Liggande panel, hav & strandbilder, sommar.. låter som att jag är mer intresserad av sommar än själva huset. Kolla själv istället.

Sea Side B:024



1 kommentar:

Villa Nystuga sa...

Houses från Trivselhus är ju ett måste! Vi har också bestämt oss för en annan husleverantör, men inspirationen man får av Houses är ju fantastisk. Katalogen är en blandning av inredningsmagasin, vackra foton och härliga planlösningar.

Kan dock tycka att Houses 2012 var väldigt lik 2010. Inte så mycket nytt alls, förutom Sea Side, men från de husen finns ju inga verkliga bilder och det är ofta dom som jag letar efter nu när vi bestämt oss för hur vårt hus ska se ut. Detaljerna som Trivselhus annars visar upp kan man ju ha oavsett hustyp.

/Cecilia