onsdag 7 mars 2012

För mycket tid att tänka över sina val..

Tror att de flesta tjejer håller med mig i att det kan bli ett problem att ha för mycket tid över att tänka och tvivla på sina val. Tex när man ska göra sig snygg(are) till en fest eller liknande och du är klar kanske 1 timme innan du ska gå. Då har man alldeles för mycket tid över att byta kläder ett antal gånger för att.. man kan. Man börjar liksom tvivla på sina val och undrar helt enkelt om man möjligen kan bli ännu lite snyggare med en annan klädkombination... Hänger ni med?

Det är i alla fall så jag känner nu för vår planlösning och utformning av huset.. Börjar liksom tvivla över det ena och det andra, bara för att bygglovet drar ut på tiden. Exempelvis, hmm.. undrar om det inte hade varit bättre med vanligt tak i hallen istället för parrallelltak där.. Eller, undrar om det inte hade varit bättre med brutet sadeltal på garaget än ett pulpettak..

2 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Härlig liknelse du gör :D

Vi har funderat och funderat i massor. Gör vi verkligen rätt? Är det så här som vi vill ha det? Jag tror att man ska gå på den första magkänslan. För att göra ytterligare en liknelse så kan man väl säga så som vakten på teoriprovet för körtortet. "Ändra inte på ditt förstaval om du inte är absolut säker på att du gjort fel. Lita på din magkänlsa."

Krya på er!

/Cecilia

Unknown sa...

Hahaha.. ja det har du troligen rätt i! Men samtidigt finns ingen regel utan undantag. Definitivt tänkvärt i alla fall!

Tack :)