lördag 15 oktober 2011

Planlösning och hustillverkare

Vi verkar vara sådär veliga som ingen hustillverkare egentligen vill ha som kunder. Vi kan nämligen inte bestämma oss för ett kataloghus som många andra kanske kan. Vi har däremot inspirerats av många olika typer av hus. Vi är däremot överens om att vi ska bygga ett vinkelhus. Nedan form på ytterväggar tror vi kan passa på vår tomt med tanke på vad solen går upp och ner. Planlösningen inuti är vi dock inte helt nöjda med.
Villa Larvik rån Eksjöhus

Vi var till och med och tittade på villa Trend från Eksjöhus, och det var nyttigt. Men våra förhoppningar och önskningar var inte besannade den gången heller.



Vi har även inspirerats av nedan planlösning och hus Björkås från Götenehus som vi blev tipsade av en vän. Men inte heller där är vi helt nöjda...

Så nu har vi suttit med rutat papper och försökt oss på att skissa ett eget hus, vilket är ganska klurigt. Sagt och gjort, för närvarande skickar vi ut denna skiss till olika leverantörer och hoppas på att de kan ge oss en planlösning (med branshens alla regler uppfyllda) och en offert som inte är allt för saftig.

Wish us Good Luck!
Trevlig helg

/ E. 

Inga kommentarer: