söndag 29 april 2012

Vitvaror beställda

Så skönt att ha tickat av ännu ett stort beslut! Denna gången när vi besökte Kökscentrum i Halmstad fick säljaren ett avslut! :) Bara ett par justeringar från vad vi tittade på vid första tillfället (se här). Det mesta kommer från Siemens. Vi fick snällt byta från Miele kyl och frys till Siemens för att komma ner i pris något ytterligare. Fördelen med att köpa vitvaror utanför själva husköpet är att det inte finns något begränsat urval. Det finns inget som heter standard eller tillval, utan enbart. Våra val!

"I love steamy and chicken curries, but not in the curtains" (se nedan film) Hahaha.. den nya slogan för Siemens fläkt. Som vi inte ens har valt. Hmm..
Köksfläkt-film från Siemens

5 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Hjälp, alla dessa val!

Nu när ni beställt vitvaror så tidigt i processen, hur hanterar ni det med till exempel garantier?

/Cecilia

Unknown sa...

Jag vet! Men så skönt att ha det gjort! Har pratat med säljaren om det, och garanti för vitvarorna gäller from att vi hämtar ut dem. Det gör vi inte förrän det är dax att installera dem. Hur gör ni?

/Emelie

Villa Nystuga sa...

Vad bra att ni kan vänta med att hämta ut vitvarorna och att garantin börjar att ticka först då.

Vi kommer att vänta med inköp av vitvaror tills det är dags för installation. Utbudet på marknaden svänger en hel del och modeller byts ut. Dock vet vi någorlunda vad vi vill ha och har skrivit ner några modeller på inköpslistan :)

/Cecilia

Unknown sa...

Ja, det var en förutsättning. Annars hade vi valt att vänta med att bestämma oss för vitvaror. Vi blev dessutom lovade att om en ny modell kommer ut, så får vi den nya modellen per automatik. Jag antar att den gamla modellen måste utgå först. Men ganska bra ändå.
Natt natt!
/Emelie

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.