torsdag 20 september 2012

Morgonmöte på bygget

Kl.07.00 i Tisdags infann vi oss på bygget för att ha ett kort avstämningsmöte med vår säljare och snickare. Vi hade en "liten" lista med frågor som vi gärna ville gå igenom. I och med att vi har delad entreprenad är det viktigt att ansvaret är tydligt uppdelat. Men det finns alltid en gråzon som är bra att tydliggöra.

En utav sakerna som vi ville prata om var ju takstolarna som har diskuterats mellan oss tidigare. Även om många reagerat på hur de sitter så verkar det inte bättre än att man faktiskt följt ritningarna. Trots detta ska ändå ett foto skickas till konstruktören för att få verifierat om det verkligen finns bärighet i denna konstruktion. Fortfarande ett litet frågetecken kvar med andra ord.

Skönt är det i alla fall att veta att snickarna snart är klara med sina åtagande i vårt hus. De ska vara klara i slutet av denna veckan och vi fick fritt fram redan dagen efter. Snickarna höll på med att börjat lägga takpannor och hänga upp hängrännor under Måndagen och Tisdagen (se våra val här).

Inga kommentarer: